4

 
 

Beschrijving.  VERKOCHT

 

Prijs: € 349.000

inclusief nagenoeg de gehele INBOEDEL, INTERIEUR en EXTERIEUR (al het buitengebeuren), en een AUTO (Skoda Yeti 2011, 47.000 km)

Voor dit huis, te koop in Corfu, vindt u hier de Nederlandse beschrijving.

De villa is gebouwd in 2002 in een gebied in de buurt van de weg naar de bekende kustplaats Paleokastritsa, gelegen ten zuiden van de bergketen die loopt van west naar oost in het noordelijke deel van het eiland Corfu.

Als u een huis in Corfu wilt kopen in een zeer rustige omgeving met veel privacy, dan is het echt de moeite waard eens te kijken naar dit huis.

Het voordeel van de rustige omgeving wordt gecombineerd met een zeer gemakkelijke toegang tot vele faciliteiten, zoals Paleokastritsa, diverse stranden, Gouvia Marina, Corfu-stad, supermarkten, ziekenhuis, enz.. Het is slechts 10-15 minuten rijden naar de stranden.

Het hele huis, begane grond en eerste verdieping, wordt nu gebruikt door een familie om het hele jaar door te wonen. U kunt de eerste verdieping beschouwen als een apart appartement met veranda. Dit betekent dat het ook mogelijk is om 'bed & breakfast' te beginnen. Een andere mogelijkheid is de verhuur van de eerste verdieping, zonder het opgeven van je eigen privacy op de begane grond.
Het huis is gelegen in het midden van de 9.500 m2 grond en is omgeven door een verscheidenheid van veel verschillende bomen en struiken, waardoor er veel privacy is. Een 80 meter betonnen oprijlaan loopt naar de woning die is gebouwd op een heuvel, ongeveer 10 m. hoger dan de weg.

De huisstijl.

Het interieur geeft een heldere indruk door het gebruik van lichte kleuren op de muren door het hele huis.
In alle slaapkamers, badkamer en hal boven zijn er ingebouwde kasten. Het ontwerppatroon van de kastdeuren in het hele huis is hetzelfde als het ontwerppatroon van de binnendeuren in het huis.
De plavuizen binnen zijn dezelfde als de plavuizen buiten rondom het huis, wat het allemaal erg harmonieus maakt. Ook een aantal andere factoren dragen bij tot een harmonieus totaalbeeld.

Begane grond.

De begane grond heeft een ruime woonkamer met ingebouwde houtkachel, eethoek met openslaande deuren, een moderne en volledig uitgeruste keuken, een tuinkamer en een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kast. Verder is er een badkamer met een moderne stoomcabine, jacuzzi en douche.
De keuken heeft een vaatwasser, oven/grill, gaskookplaat en een combinatie van koelkast/vriezer. Opslag van voedsel en materiaal zal nooit een probleem zijn, want er is veel ruimte in veel keukenkasten.
In de tuinkamer met glazen schuifpui rondom kunt u "buiten" zitten, ook in de winter.

Eerste verdieping.

De eerste verdieping bestaat uit een ruime hal, twee slaapkamers, met gedeelde badkamer, een eigen overdekte veranda en een dakterras.
Beide slaapkamers hebben ingebouwde kasten op een van de muren van vloer tot plafond. Zoals reeds eerder vermeld is het ontwerppatroon van de deuren hetzelfde als overal elders in het huis.
Eén van de slaapkamers heeft een eigen overdekte veranda, circa 10 m2.
Van de 25 m2 dakterras heb je een prachtig uitzicht op de Troumpetta-pas, dat is de passage van zuid naar noord over de bergketen die loopt van west naar oost in het noordelijke deel van het eiland Corfu.

Overig.

Een aparte berging is in gebruik voor de wasmachine, droger en koelkast. Veel andere apparatuur en voorraad is opgeslagen in deze kamer.
Achter de carport is er een berging, los van het huis. Het is volledig voorzien van elektriciteit en kan daarom worden gebruikt voor andere mogelijkheden.
Er is ook een tuinhuis beschikbaar voor de opslag van tuinmeubilair, BBQ, etc ., en er is een buitendouche. 
Alle kamers zijn voorzien van telefoon, internet en tv-aansluiting, waaronder satelliet-tv.
De verlichting op en rond het huis, de terrassen en zitjes en aan de kant van de oprit, is allemaal in dezelfde stijl.
Alle ramen van het huis en de bergingen zijn voorzien van horren en aluminium luiken.
Alle ramen van het huis en de bergingen zijn draai-kiep.

Het perceel.

Het perceel heeft een gesloten toegangspoort en is rondom omheind.
Behalve de gecultiveerde omgeving van het huis is een groot deel van het perceel behouden als een natuurlijke omgeving met bomen, struiken, wilde bloemen en een open gebied. U kunt zich terugtrekken in deze natuurlijke omgeving voor een gevoel van rust. Uiteraard kunnen deze gebieden worden gehouden zoals ze zijn, maar het is ook mogelijk om ze verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld het open terrein kan worden gebruikt voor midgetgolf, tennis, volleybal, extra zwembad, enz..
Achter het huis ligt een gebied met bomen, struiken, bloemen en open plekken. Het is hier mogelijk om zeer privé zithoeken, veranda's en andere ontspanningsfaciliteiten te creëren.